Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: Venn Diagrams

Close

Q1.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q2.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q3.

Options:

  1. 35
  2. 72
  3. 84
  4. 420

Correct Answer:

  1. 84

Q4.

Options:

  1. 72
  2. 84
  3. 156
  4. 420

Correct Answer:

  1. 156

Q5. How do we write the complement of A?

Options:

  1. A ∩ B
  2. A’
  3. A

Correct Answer:

  1. A’

Q6.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q7.

Options:

  1. {2}
  2. {2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12}
  3. {1, 9}

Correct Answer:

  1. {1, 9}

Q8.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q9.

Options:

  1. A ∪ B = {1, 2, 3, 4, 5, 6,}
  2. A ∪ B = {2, 6}
  3. A ∪ B = {1, 2, 3, 4, 6}
  4. A ∪ B = {2, 4, 6}

Correct Answer:

  1. A ∪ B = {1, 2, 3, 4, 6}

Q10.

Options:

  1. Jess, Bernie
  2. Jess, Margot, Yulia, Tom, Roger, Noah, Chris, Bernie, Harry, Danyal, Asif, Stefan
  3. Jess, Bernie, Chris

Correct Answer:

  1. Jess, Margot, Yulia, Tom, Roger, Noah, Chris, Bernie, Harry, Danyal, Asif, Stefan

Q11.

Options:

  1. {2, 3, 5, 7}
  2. {1, 2, 4, 6, 8, 9}
  3. {1, 9}
  4. {2, 4, 6, 8}

Correct Answer:

  1. {2, 3, 5, 7}

Q12.

Options:

  1. Odd numbers
  2. Even numbers
  3. Odd and even numbers
  4. Even and square numbers

Correct Answer:

  1. Even numbers

Q13.

Options:

  1. Odd and prime
  2. Even and prime
  3. Odd and even
  4. Even and square

Correct Answer:

  1. Even and prime