Skip navigation
Oak National Academy Logo

Q1. Which image shows 2k?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q2.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q3.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q4. Work out

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q5. Which of the following calculations will give you the solution

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q6. Which calculation matches the image?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q7. Calculate the vector found by a + b.

Options:

  1. Option A
  2. Option B
  3. Option C

Correct Answer:

  1. Option B

Q8. Calculate the vector found by a - b.

Options:

  1. Option A
  2. Option B
  3. Option C

Correct Answer:

  1. Option B

Q9.

Options:

  1. Option A
  2. Option B
  3. Option C

Correct Answer:

  1. Option C

Q10.

Options:

  1. Option A
  2. Option B
  3. Option C

Correct Answer:

  1. Option B

Q11.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q12.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q13.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q14.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B