Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: Quadratic sequences

Close

Q1. What is the nth term of the sequence 2, 11, 26, 47, 74, …?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q2. What is the nth term of the sequence 13, 10, 5, -2, -11, …?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q3. What is halved to find the n² coefficient?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q4. What is the solution set for x² + x - 6 > 0?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q5. What is the solution set for x² + 3x - 4 < 0?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q6. Why does x² + 9 < 0 not have any solutions?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q7. What is the solution set for x² ≥ 25?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q8. What is the solution set for x² - 7 > 74?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q9. What is the solution set for 2x² - 11 ≤ 61?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q10. What is the solution set for 10x² + 33x - 7≤ 0?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q11. What is the solution set for 2x² + 2x – 30 < 5x + 24?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q12. Which option is a quadratic inequality that has a solution set of {x: x >1.5 ∪ x < -0.5}?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C