Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: Quadratic Graphs 1 (a=1)

Close

Q1. What is the equation of the line labelled P?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q2. What is the equation of the line labelled Q?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q3. What is the equation of the line labelled R?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q4.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q5.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q6.

Options:

  1. (0.5, 3.5)
  2. (-0.5, 0)
  3. (-0.5, 0) and (3.5, 0)
  4. (0.5, 0) and (3.5, 0)

Correct Answer:

  1. (-0.5, 0) and (3.5, 0)

Q7.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q8.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q9.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q10.

Options:

  1. Maximum
  2. Minimum

Correct Answer:

  1. Maximum

Q11.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q12.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q13. True or False, here is the graph of 2x²+ 1?

Options:

  1. True
  2. False

Correct Answer:

  1. False

Q14. Here are four quadratic graphs. The red curve shows y = x². Which equation is the yellow curve labelled i?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q15. Here is a table of values for y = 3x²– 1 Which number is missing?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q16. Which option is true for f(x)= 0.5x² - 1 ?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A