Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: One linear and one quadratic simultaneous equations

Close

Q1.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q2.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q3.

Options:

  1. They are the same
  2. There are no solutions
  3. There is only one solution

Correct Answer:

  1. There are no solutions

Q4.

Options:

  1. (0, -10) and (0, 10)
  2. (6, -8) and (8, 6)
  3. (0, -2)
  4. (8, 6) and (-6, -8)

Correct Answer:

  1. (8, 6) and (-6, -8)

Q5.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q6.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q7.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q8.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q9.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q10.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q11.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q12.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q13.

Options:

  1. A. Substitute both pairs of her solutions into one of the equations
  2. B. Use the quadratic formula
  3. C. Write her answers in surd form

Correct Answer:

  1. A. Substitute both pairs of her solutions into one of the equations