Skip navigation

Unit Quiz: Numbers within 100

Close

See in classroom

Q1. These images both represent the 2-digit number 53. True or false?

Options:

  1. True
  2. False

Correct Answer:

  1. True

Q2. Which place value chart represents the bead string below?

Options:

  1. Option 1

  2. Option 2

  3. Option 3

Correct Answer:

  1. Option 3

Q3. How do you write 47 in words?

Options:

  1. Fourty Seven
  2. Four Seven
  3. Forty Seven
  4. Fortey Seven
  5. Fourteen Seven

Correct Answer:

  1. Forty Seven

Q4. Are these representations in increasing or decreasing order?

Options:

  1. Increasing
  2. Decreasing

Correct Answer:

  1. Decreasing

Q5. Is this number odd or even?

Options:

  1. Odd
  2. Even

Correct Answer:

  1. Odd

Q6. I have ten fewer than 47 sticks. I have ten more than 27 sticks. How many sticks do I have?

Options:

  1. 57
  2. 37
  3. 17
  4. 46

Correct Answer:

  1. 37

Q7. Look at the number cards below. What is the greatest 2-digit number you can make?

Options:

  1. 60
  2. 53
  3. 63
  4. 56
  5. 65

Correct Answer:

  1. 65

Q8. What is the whole in this part-whole image?

Options:

  1. 30
  2. 53
  3. 35
  4. 34

Correct Answer:

  1. 35

Q9. Which number should go in the whole of this part-whole model?

Options:

  1. 42
  2. 6
  3. 24
  4. 60

Correct Answer:

  1. 24