Skip navigation
Oak National Academy Logo

Q1. f(𝑥) = 5𝑥 Solve the following equation f(𝑥) = 95

Options:

  1. 475
  2. 19
  3. 100

Correct Answer:

  1. 19

Q2.

Options:

  1. 1.06
  2. +2 or -2
  3. +3 or -3
  4. 4

Correct Answer:

  1. +3 or -3

Q3.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q4. f(𝑥) = 4𝑥 Find the value of f(7)

Options:

  1. 47
  2. 11
  3. 28

Correct Answer:

  1. 28

Q5. f(𝑥) = 4𝑥 - 8 Find the value of f(0.2)

Options:

  1. -7.2
  2. -3.8
  3. 34

Correct Answer:

  1. -7.2

Q6.

Options:

  1. 5
  2. 7
  3. -7

Correct Answer:

  1. 7

Q7.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q8.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q9.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q10.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. C

Q11.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q12.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A