Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: Fractions 1, 2, and Fractional Change

Close

Q1. What is the correct answer to this multiplication?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q2. What is the correct answer to this multiplication, written as a mixed number in its simplest form?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q3.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q4.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q5.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q6.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q7.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q8.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. A

Q9.

Options:

  1. A
  2. B
  3. C

Correct Answer:

  1. B

Q10. Which option is the correct solution to this subtraction?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q11. Which option is the correct answer to this addition, written as simply as possible?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q12. Which option is the correct answer to this addition, written as a mixed number?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q13. Which option is the correct answer to this subtraction, written as a mixed number?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q14. In a magic square, every row, column and diagonal have the same total. What should replace the question mark?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q15. What is the correct answer to this division?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q16. What is the correct simplified answer to this division?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q17. What is the correct answer to this division, written as a mixed number?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q18. What is the correct simplified answer to this multiplication, written as a mixed number?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B