Skip navigation
Oak National Academy Logo

Q1. 35.88 + 20.23 =

Options:

  1. A. 56
  2. B. 56.11
  3. C. 55.11
  4. D. 55.10

Correct Answer:

  1. B. 56.11

Q2. 10 - 2.86 =

Options:

  1. A. 7.14
  2. B. 7
  3. C. 2.86
  4. D. 7.20

Correct Answer:

  1. A. 7.14

Q3. 26.2 - 6.79 =

Options:

  1. A. 19.23
  2. B. 20.7
  3. C. 19.41
  4. D. 20

Correct Answer:

  1. C. 19.41

Q4. 2.68 + 1.79 - 1.26 =

Options:

  1. A. 5.73
  2. B. 4.47
  3. C. 3.20
  4. D. 3.21

Correct Answer:

  1. D. 3.21

Q5. 14.3 x 3 =

Options:

  1. 14.9
  2. 14.6
  3. 42.9
  4. 42.6

Correct Answer:

  1. 42.9

Q6. 5.8 x 2.6 =

Options:

  1. 15
  2. 8.4
  3. 14.8
  4. 15.08

Correct Answer:

  1. 15.08

Q7. 2.43 x 5.8 =

Options:

  1. 14.94
  2. 14.094
  3. 14
  4. 14.9

Correct Answer:

  1. 14.094

Q8. 40 ÷ 0.4

Options:

  1. 10
  2. 100
  3. 1000
  4. 20

Correct Answer:

  1. 100

Q9. 12.64 ÷ 4

Options:

  1. 4.16
  2. 8.64
  3. 3
  4. 3.16

Correct Answer:

  1. 3.16

Q10. 1.495 ÷ 4 =

Options:

  1. 0.37375
  2. 0.3737
  3. 0.37
  4. 0.373737...

Correct Answer:

  1. 0.37375

Q11. 4.5 ÷0.9 =

Options:

  1. 0.5
  2. 50
  3. 4
  4. 5

Correct Answer:

  1. 5

Q12. 1.64 ÷ 0.08 =

Options:

  1. 2.05
  2. 20.5
  3. 205
  4. 20

Correct Answer:

  1. 20.5

Q13. 15.6 ÷ 0.13 =

Options:

  1. 1.2
  2. 12
  3. 120
  4. 1200

Correct Answer:

  1. 120