Skip navigation
Oak National Academy Logo

Unit Quiz: Charts and Tables (Pie Chart and Two way tables)

Close

Q1. How long does the journey take on the first train from Newtondale to Whitby?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q2. Amir arrives at Levisham station at 1050, what is the earliest he can arrive in Whitby?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q3. What is the distance from Sheffield to Ripon?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q4. Which two cities are the second furthest apart?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q5. How many people ate cereal for breakfast?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q6. How many people chose milk to drink?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q7. How many people ate toast and drank orange juice?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q8. What is the ratio of apple juice : orange juice in its simplest form?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q9. What is the range of the water used on Sunday?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q10. When is it most probable that the car was washed on Sunday?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D

Q11. Approximately, how much more water was used on Sunday, compared with Saturday?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q12. If the total matches played is 24, how many matches did the Celtic Roses win?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. C

Q13. If the total matches played is 40, how many matches did the Celtic Roses lose?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. B

Q14. If the Celtic Roses win 16 matches, how many did they lose?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. A

Q15. If the Celtic Roses draw 24 matches, how many did they win?

Options:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer:

  1. D